Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Huisarts in opleiding


Laurine Alderlieste
Huisarts in opleiding

Per 1 maart 2017 is in onze praktijk een huisarts in opleiding, mevrouw Laurine Alderlieste, g...
Lees verder »

Tevredenheidsmeting patientenenquete


Stichting Utrecht Oost GEZond vindt uw mening over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in Utrecht Oost belangrijk. Daarom voert onafhankelijk onderzoeksbureau Infoscope-Amicura, in opdracht van Stichting Utrecht Oost GEZond, een onderzoek uit naar uw ervaringen met de zorg en dienstverlening van de diverse huisartsen die bij Utrecht Oost GEZond zijn aangesloten. Uw huisarts vraagt u om deel te nemen aan het onderzoek via deze link: http://ez.3dsmx.com/custom/start?code=beadns. Uw antwoorden zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden en anoniem behandeld en verwerkt worden. De resultaten van het onderzoek zijn dan ook niet te herleiden tot individuele deelnemers aan het onderzoek. Na afloop van het onderzoek gaan wij hard aan de slag met de resultaten en zullen waar nodig verbeteringen doorvoeren. Wij stellen uw deelname zeer op prijs!
Lees verder »

U centraal


 

 

U Centraal heeftLees verder »

Nierfunctie


 

Als uw nieren minder goed werken, kan dat de werking van uw medicijnen beïnvloeden. Uw apotheek wil daarom graag weten wat de waarde is van uw nierfunctie. Bij een verminderde nierfunctie kan de apothe...
Lees verder »

Tekort Thyrax Duotab


Thyrax Duotab kan momenteel niet worden geleverd. De fabrikant heeft laten weten voorlopig de tabletten met 0.025 mg niet te kunnen leveren.

Wij zullen mensen die schildkliertabletten gebruiken van het merk Thyrax Duotab vragen om over ...
Lees verder »

Woensdag middag open


Vanaf 1 november 2015 zijn wij ook de woensdag middag geopend tot 17:00 uur. Huisarts H. ten Dam zal het spreekuur van de woensdag ochtend doen. En huisarts A.W. Kleijkamp zal het spreekuur van de woensdag middag doen.


Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Spoednummer 030-2516141 Keuze 1
 

De Reiger, Huisartsenpraktijk, Utrecht Oost, bij het Wilhelminapark

Bloemstraat 65
3581 WD Utrecht
Telefoon:
030-2516141
Fax:
030-2364377
www.huisartsdereiger.nl
Routebeschrijving >

Saltro Patientenportaal

Saltro 2

gezondheids­informatie